Riotçu Yorumları | yeni Yorum | Görüntülenme | |||
:
Çılgın RURF hareketlerini gönder, ödülleri kap!
20 maç önceki oyunu nasıl kaydedebilirim?
|
|||||
:
RP güncellemesi: Bedel ve iadeler
Gayet güzel de Riot'un bu ve buna benzer olaylardaki cimriliği sinir bozmuyor değil. Tamam güzel bir şey yapıyorsunuz ama aynı zamanda can sıkıyorsunuz. Yılda 1 iade nedir? Sırf 1 iade için bütün yıl mı bekleyeceğiz? Sezonu 3 mevsime böldüler. Sizce de en mantıklısı her mevsim 3 iade gelse mantıklı olmaz mıydı? İade sonuçta mavi öz, turuncu öz ya da rp gibi bir şey değil. Riot bir şey kaybetmiyor.
RP için bir şey demeye gerek yok. Yapılan zam yine de EUW oyuncularının 10-20 euro ile TR'ye geçip asıl satın alımlarını TR üzerinden yapıp tekrar EUW'ye geçerek kâr etmelerini engellemeyecek. Riot'un zammının asıl sebebi de bu. Satılan RPlerin değerini ortak bir para birimine çevirdiğinizde TRdeki en ucuz RP oluyor ve bu yüzden diğer sunuculardaki insanlar rplerini TRye geçip çekiyor. Sunucu değişimi ile RP çekimine bir engel getirseler enflasyona rağmen bize daha ucuz RP satarak daha çok para kazanabilirler ayrıca diğer sunuculardaki RP geliri de düşmez.
|
|||||
![]()
Gayet güzel de Riot'un bu ve buna benzer olaylardaki cimriliği sinir bozmuyor değil. Tamam güzel bir şey yapıyorsunuz ama aynı zamanda can sıkıyorsunuz. Yılda 1 iade nedir? Sırf 1 iade için bütün yıl mı bekleyeceğiz? Sezonu 3 mevsime böldüler. Sence de en mantıklısı her mevsim 3 iade gelse mantıklı olmaz mıydı? İade sonuçta mavi öz, turuncu öz ya da rp gibi bir şey değil. Riot bir şey kaybetmiyor.
|
|||||
![]()
2012'de başladım yani biliyordum. Çoğu şampiyon zaten eskiden daha güçlüydü ve daha bozuktu. Bunları dengelemeleri bir sorun değil. Kog'maw hala işlevini yerine getirebiliyor ve hiç bir zaman 0 vuracak kadar işlevsiz kalmadı. Her zaman W'sünü açıp pu pu yaparak tankları eriten bir şampiyondu. Kimliği hiç değişmedi.
|
|||||
![]()
Bu Trdeki otpler neden oynadıkları heroyu hiç bilmiyorlar? Kogmaw'ın 0 vurduğu bi zaman asla olmadı. Otp olup maks geldiğin yer Silver ise sorun sendedir dengelemede değil.
|
|||||
![]()
Rastgele o
|
|||||
![]()
Orda oynamayı denedim. 1-10 level arasındaki maçlar bile TR Plat-Diamond seviyesinden daha kaliteliydi ve insanlara saygı vardı en azından. Düzgün oynadığında ve takımı zafere taşıdığında mesela takdir alabiliyorsun. Burda 40 maçtan 1'inde belki alırsın. Burda herkes kendini en iyisi olarak görüyor ve takdir vermekten bile çekiniyorlar. Tabii ki de oynadığım maçlar arasında ırkçılık gibisinden nefret söylemleri oldu. Ancak burdaki kadar yayın değil ve ordaki ceza sistemi daha hızlı çalıştığı için cezalarını alacaklarını biliyosun. Orda oynamamamın tek sebebi düşük pinge alışmam. 40-60 arasına çıkınca bile düzgün oynayamıyorum. Okuduğunu anlamama diye bir şey de yok. Bu yorumda ''westte hiç kimse flame yapmıyor.'' gibi bir şey söylememiş ve ima da etmemiş. Senin düzgünce cevap vermek yerine ''okuduğunu anlamıyorsun ve boş yapma'' demen bile aradaki kalite farkını gösteriyor.
Ek olarak bizim sunucuda oynayanların %90'ının ya bilgisayarı ya da interneti sorunlu. Adamlar inadına 30 fps 80 pingle lol oynamaya çalışıyorlar. Hatta o kadar düşük sistemle oynuyorlar ki o takdir vermeme olayını biraz da bu etkiliyor. Maç bitince bilgisayar kastığı için Zafer-Bozgun ekranı gelmeden alt+f4 çekip takdir ekranını atlıyorlar.
Ha, bu arada oynadığım maçlarda gördüğüm flameleri Türk birisi yaptı. Bizden biri flamelemediği zaman da Türk birisinin kışkırtmasıyla flame yapıldı.
|
|||||
![]()
Orda flame, küfür ya da nefret söylemi olmadığını kimse söylemiyor ama her türlü bizden daha anlayışlılar. Bizimkiler daha takdir vermeyi egolarına yediremiyorlar.
|
|||||
![]()
Annie normal bir çocuk boyutunda ancak Chogath gibi devasa olan herolar da var.
|
|||||
![]()
Cidden RURF bile eğlenceli değil artık. Riot RURF'u eğlenceli halinden çıkarmak için her şeyi denedi ve artık başarılı oldu. Diğerlerini getirsinler daha iyi.
|
|||||
![]()
Vadide kazanırsan en az 70ip geliyodu. Geneli de uzun sürdüğü için 100 üstüne her türlü çıkıyordu.
|
|||||
![]()
Oyun geçmişinde nickleri gözüküyorsa kaldırılır.
|
|||||
![]()
Özet; kendisi 2/5 giderken 2 pre olan oyunculardan birisi 2/9 gitmesine rağmen konuyu açan kişiye rep feed falan diyerekten sövmüşler ve oyun sonunda bildirim gelmemiş. Hikaye okumak istemezseniz sadece bu yorumu okuyun.
|
|||||
![]()
''ez, ağla'' yazanları takmana gerek yok. Takımın değil oyundaki herkes arasındaki en kötüsü oldukları için diğerlerine sataşma gereksinimine gerek duyuyorlar. İnsan yerine koymadan oyununa devam edebilirsin.
|
|||||
![]()
Çarpını düzgün zamanda atamadın mı?
|
|||||
![]()
İlk öncelikle şu ''-de'' lerin yazılışını düzeltelim. Kısa yoldan gireceğim. Şuan nasıl yazıyorsan tam tersi şeklinde yaz. Ayrık olacakları birleşik, birleşik olacakları da ayrık yazıyorsun. Bağlaç olan ''-de'' eki ayrık yazılır. Mesela ''Arkadaşım ban yedi ben DE yedim''. ''Bu hesabım bilgileri hem bende hem DE arkadaşımda'' burda da bağlaç olan ''-de'' ayrı ancak iyelik bildiren ''-de'' birleşik yazılıyor.
Asıl konumuza gelecek olursak arkadaşından hesabı satın alınca sana geçen sezonu Bronz 4 bitirdiğini söylemedi mi de gelip konu açıyorsun? Tertemiz unranked olsa Demir 2'ye atması saçma olurdu ancak bu durumda yerleştirme gayet normal.
|
|||||
![]()
Aynen noluyo lan burda diye yardırdı resmen
|
|||||
![]()
Bilet atmak daha mantıklı olur. Yine de çok büyük bir sorun olmadığından değişmeyebilir. Olayı özetlersek çoğu zaman yetiyor zaten. Gereksiz şey yazmamak lazım.
|
|||||
![]()
TR gibi sunucularda özellikle yüksek kazanma oranına ve eloya sahip oyuncular çok fazla sırada bekliyor. Bir de takdire göre eşleştirme olursa en az 10dk bekleriz hiç gerek yok. Cezalar daha hızlı ve ağır verilsin yeterli.
|
|||||
![]()
Evet, ben de bazen sığdıramıyorum.
|
|||||
![]()
Destek üzerinden bilet göndererek.
|
|||||
![]()
O gün gelirse resmen rezillik demektir tamamen saçmalamışlar boş iş.
|
|||||
![]()
Ne bekliyordun? Kimse ligini değiştirmez. Diğer maçlarını kazanarak B3ten daha yüksek bir ligde başlayabilirsin.
|
|||||
![]()
Rank atma.
|
|||||
![]()
Son videolarındaki Akali çok komikti yalnız. Gördüğüm anda bağıra bağıra güldüm.
|
|||||
![]()
En son NA Riot'un da tasdiklediği bir deney yapılıyordu buna benzer. Sonu ne oldu hala da devam ediyor mu bilmiyorum. Ağustos ayında falandı sanırım. Hatta EUW isyan etmişti neden sadece NA'de yapılıyor diye.
|
|||||
![]()
Gayet normal.
|
|||||
![]()
Gayet normal daha da atmaları dileğiyle.
|
|||||
![]()
Aynı olan kümenizin esnek olduğundan emin misiniz?
|
|||||
![]()
Her şey apaçık ortada. İlk 10 maç sonrasında yerleşilebilecek en yüksek nokta Platin 1. Belki bu sezon Elmas 1 yapmışlardır ama sanmıyorum. Doğal olarak herkes önceki sezona göre geriden başlıyor. Sen zaten Altın 5 0lp bitirmişsin. Başlangıcını neden Altın yapsınlar? İlk maç yerleşebileceğin en düşük kümeyi görüyorsun. Maçlarını oynayıp kazandıkça yerleşeceğin küme yükseliyor.
|
|||||
![]()
Yok ben nickine Zed'le alakalı şeyler yazanlardan rahatsızım.
|
|||||
![]()
Daha önünde 3 maç var. Kümeni yükseltebilirsin. Mesela 9. maç bitince Gold 4 oldun diyelim. 10. maçı kaybetsen de Gold 4ten aşağı düşmeyeceksin. Gold 4 başlarsın ama kazanırsan Gold 3-2 olma şansın var.
|
|||||
![]()
Yeni sezona girdik. Takdir seviyesinin ödülleri olduğu için tıpkı kümeler gibi takdir seviyen de bir nevi sıfırlanıyor ve öncekine göre biraz daha geriden başlıyorsun. Ben Takdir 5'tim şuan 2. seviye 3/3te başladım.
|
|||||
![]()
Şaka mı ya 28 ocak ne
|
|||||
![]()
Simgeler çöp
|
|||||
Melanj
(TR)
:
Sezon yarın sabah 06.00'da başlıyor.
Geceden değil, ama erkenden yani :)
9.2 ne zaman gelecek? Bu salı gelmesini beklerdim.
|
|||||
![]()
Puhahaha şimdi de pyke koymuş AsSaSiN mOrUQ
|
|||||
Melanj
(TR)
:
9.2 değişiklikleri, yükleme ekranı güncellemesi ve kritik vuruş eşyaları
9.2 bu hafta gelmiyor mu ya?
|
|||||
![]()
Verdiğin bu cevap bile cezayı ne kadar hakettiğinin bir kanıtıdır. Hakedene koyuyorlar merak etme bize bir şey olmuyor.
|
|||||
![]()
Kesinlikle haklısın. Afk cezaları da permaya kadar uzanmalı ve ağır olmalı.
|
|||||
![]()
Bilerek ya da bilmeyerek yapman afk olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca daha önceden Afk kalmasan ceza almazdın zaten demek ki sürekli tekrarlamışsın.
|
|||||
![]()
Kaldırmalarını gerektiren bir durum yok. Afk kaldın ve cezanı aldın bu kadar basit.
|
|||||
![]()
Hata falan yok sistem kurulmuş ve düzgünce işliyor. 30 killin var diye 10 killi olan adamdan daha iyi oynadın diye bir şey yok. İşin içinde görüş skoru, asist, minyon, görevlere hasar ve daha az ölmek gibi bir sürü etken var.
|
|||||
![]()
Kapsül alan birisin demek ki.
|
|||||
![]()
Bug olduğunu sanmıyorum belki animasyon süresi falan eklemişlerdir de öyle olması bile saçma olurdu. Bi incelenmesi lazım.
|
|||||
![]()
Aslında kısır bir döngü bu. Sistemin tekrara dayalı saçmalığından kaynaklı. Mesela sen 3 ay önce falan hakaret tarzı şeyler söylediğinde maçındaki adam ulan raporladım ama bildirim gelmedi ceza falan da almadı diyordu. Şimdi ise sen, seni kışkırtan adamların ceza almadığından şikayetçisin. Belki de dediğin gibi sadece kışkırtıldığında tepki vermişsindir. Her ne kadar kışkırtılsak bile karşılık vermek doğru olmasa da eğer sistem daha düzgün bir şekilde işleseydi o kışkırtan oyuncular maçlarımıza daha sık gelmez ve sen, ben gibi oyuncular sırf gereksiz baskı altında kalıp sinirlendik diye ceza almazdık.
|
|||||
![]()
o zamana kadar milyonlarca hakaret etmiş oluyorsun bir zahmet versinler.
|